Oorspronkelijk opgericht in de jaren 1930 door Riccardo Ceretto, heeft dit uitstekende landgoed een sleutelrol gespeeld in de moderne geschiedenis van Barolo en maakt tot op de dag van vandaag Barolo en Barbaresco. Riccardo's zonen, Bruno en Marcello, behoorden tot de eersten die in dit deel van de wereld begonnen met het maken van op het landgoed gebottelde wijnen van één wijngaard. Nu is het 160 hectare grote landgoed in handen van de derde generatie van de familie, vertegenwoordigd door Lisa, Roberto, Alessandro en Federico.
Dit is de klassieke Barbaresco van de familie, met fruit afkomstig van verschillende percelen, waaronder de gewaardeerde Asili en Treiso crus. Eenmaal in de wijnmakerij wordt het fruit gefermenteerd in roestvrijstalen tanks om het natuurlijke karakter en de aroma's van het Nebbiolo ras te behouden. De jonge wijn wordt vervolgens overgebracht naar eikenhouten vaten voor 24 maanden alvorens te worden gebotteld.
Zeer snelle levering, goed verpakt. Altijd 100%