De druiven zijn afkomstig van wijnstokken van meer dan 50 jaar oud. Na het bereiken van de maximale rijpheid in oktober worden de druiven met de hand geoogst en in hele trossen in de pneumatische pers gebracht. De persing is licht en langzaam om een helder sap van de hoogste kwaliteit te verkrijgen. De most wordt vervolgens in vaten van 600 liter gedaan om te gisten. De productie is beperkt tot ongeveer 20 vaten per jaar. De wijn blijft daar 12 maanden voordat hij wordt gebotteld.
De kleur is helder met gouden reflecties. In de neus toont de wijn grote finesse met delicate aroma's van witte bloemen, zeer rijp exotisch fruit en minerale tonen. In de mond is het een zijdezachte, delicate en sensuele wijn, met veel rijkdom en complexiteit in de afdronk. Er is een goed evenwicht tussen alcohol en zuurgraad, en enkele zachte en goed geïntegreerde houttonen. Lekker bij schaal- en schelpdieren.
Zeer snelle levering, goed verpakt. Altijd 100%