De wijnstokken van het landgoed groeien op ongeveer 2000 meter boven zeeniveau in woestijnachtige omstandigheden. De grote hoogte helpt bij het produceren van intens geconcentreerde en rijk gearomatiseerde wijnen dankzij de intense UV-stralen en droge, dorre omstandigheden. De druiven voor deze levendige rode wijn bestaan voornamelijk uit Malbec en een vleugje Cabernet Sauvignon en worden 's ochtends vroeg met de hand geoogst om de frisheid en de aroma's te behouden.
Eenmaal in de wijnmakerij wordt het fruit gefermenteerd in roestvrije tanks en vervolgens gerijpt in nieuwe en gebruikte Franse eiken vaten gedurende 12 maanden voor het bottelen. Het resultaat is een weelderige donkere fruitige wijn die barst van de cassis, bramen en zwarte kersen, geaccentueerd met hints van zoethout, houtrook en sigarendooskruiden. Gedurfd en robuust, deze volle rode wijn is een geweldige partner voor rood vlees, zoals een eersteklas steak, sappige spareribs of zelfs vleeswaren.
communicatie en snelheid