The Prisoner Wine Company The Prisoner 2018
The Prisoner Wine Company The Prisoner 2018
- 2018
- 750ml
- Rode
- 15.2%
- Californische rode mengsels
- Zinfandel,
- Cabernet Sauvignon,
- Petite Sirah,
- Syrah
- The Prisoner Wine Company
- Californië
- Verenigde Staten
- Jaargang: 2018
- Flesinhoud: 750ml
- Wijnsoort: Rode
- Alcoholgehalte: 15.2%
- Druivenras: Californische rode mengsels
- Druiven: Zinfandel
Cabernet Sauvignon
Petite Sirah
Syrah - Wijnhuis: The Prisoner Wine Company
- Regio: Californië
- Land: Verenigde Staten
- Jaargang: 2018
- Flesinhoud: 750ml
- Wijnsoort: Rode
- Alcoholgehalte: 15.2%
- Druivenras: Californische rode mengsels
- Druiven: Zinfandel
Cabernet Sauvignon
Petite Sirah
Syrah - Wijnhuis: The Prisoner Wine Company
- Regio: Californië
- Land: Verenigde Staten
De inspiratie voor de rassen die in de wijn worden gemengd, komt van de Italiaanse immigranten die oorspronkelijk het land van Napa Valley bewerkten. Destijds werd de blend aangeduid als de "mixed blacks" en bestaat uit een verzameling van de donkerste druiven die in het gebied groeien.
Op de neus zijn tonen van donkere chocolade, kersen, geroosterde vijg en een kruidnagel knetteren. De mix van druiven zorgt voor een wilde mix van rood en donker fruit in de mond: Granaatappel, boysenbes en framboos om er een paar te noemen. De wijn is gerijpt in een mengsel van Franse en Amerikaanse eiken vaten, waarvan slechts 30% nieuw. Dit zorgt ervoor dat het fruit kan zingen, dat de tannines fijn en zacht zijn, en dat er een subtiele kruidigheid aan wordt toegevoegd die het meest merkbaar is bij de vanille in de afdronk.
Door de mix van vele druivensoorten is de wijn een publiekstrekker. Het is een perfecte wijn voor een etentje of voor het verplichte cadeau dat u mee moet nemen naar een feestje. Hij past bij veel verschillende rode vleesgerechten, scherpe kazen en is heerlijk op zichzelf.
The Prisoner Wine Company betrekt druiven van topwijngaarden uit heel Californië. Zij proberen de status quo te veranderen door alternatieve wijnbereidingsmethoden te gebruiken en unieke druivensoorten met elkaar te mengen.
communicatie en snelheid